Deze website gebruikt cookies

gaaaap over dekbedden…..

Dekbedden die je passen als een jas

De nachtjas van gaaaap.. niet te warm niet te koud, dan slaap je het rustigst. En als je rustig slaapt, slaap je diep. In je diepe slaap laad je lichaam en je brein zich pas goed op. Want waar je onder slaapt is net zo belangrijk als waar je op slaapt. gaaaap heeft 3 soorten dekbedden. Een donzen, wollen en een synthetische. Naast de vulling van het dekbed is ook de tijk (hoes) belangrijk. Te dikke tijken kraken en ventileren minder goed. Lees hieronder verder voor ons aanbod aan dekbedden.

donzen nachtjas

De nachtjas dons van gaaaap is een 90% ganzendonzen dekbed. Met een 100% katoeoen baptist tijk(hoes). De tijk is van NOMITE kwaliteit. Wat wil zeggen dat de tijk zo dicht geweven is dat er geen huisstofmijten in kunnen. De voordelen van een goed ganzendons dekbed zijn: licht in gewicht, valt soepel om je heen, isoleert en ventileert geweldig goed. De donzen nachtjas van gaaaap zijn zelfs wasbaar op 60 graden. Wassen is dus geen probleem, maar drogen vaak wel. Als de donsjes aan elkaar blijven plakken, is de isolerende werking weg. Dus lekker buiten in de wind laten luchten heeft de voorkeur van gaaaap.


€ 200,00

Please select a variant above.
Please select a variant above.

 

synthetische nachtjas

gaaaap is niet erg positief over synthetische dekbedden. Synthetisch materiaal houd vochtvast waardoor je meer gaat transpireren en een klam gevoel krijgt onder het dekbed. Maar er is 1 synthetische vezel die dat nadeel niet heeft en dat is de quallofill-air Dupont. De synthetische nachtjas van gaaaap is dan ook voor 100% gevuld met deze vezel. De tijk is 100% mako perkal katoen. En wasbaar op 60 graden. Als je allergisch bent voor wol of dons. Liever niet onder natuurlijk dierlijk materiaal slaapt dan is dit dekbed de beste oplossing. De synthetische nachtjassen van gaaaap kun je enkel gebruiken, maar ook aan elkaar maken voor een hogere warmteklasse.


€ 170,00

Please select a variant above.
Please select a variant above.

 

Heb je een vraag?

Twijfel je nog over je keuze? Onze slaapexpert helpt u graag verder. Stel uw vraag met onderstaand formulier.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Online, maar natuurlijk ook verikrijgbaar en te voelen bij Beddenspeciaalzaak Hendriksen in Dordrecht.

Gaaaap.nl, ook uw adres voor dekbedden Dordrecht

 x 

Winkelwagen is leeg
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input